Ontwerpen Pittig Wonen

schuurwoning

In het buitengebied is een moderne zwarte schuurwoning gerealiseerd. De woning opent zich achter de voordeur en geeft maximaal zicht op het landschap.

schuurwoning

Ontwerp van de indeling van de begane grond en de master bedroom van een transparante schuurwoning met garage.

Ontwerp Pittig Wonen, architect, Tilburg, bouwen, verbouwen, nieuwbouwwoning Hilvarenbeek

vrijstaand

Sommige eigenaren weten zelf heel goed waaraan hun nieuwe woning moet voldoen, maar zoeken iemand om hun idee te vertalen in een plan. Samen kwamen we tot een bijzonder en functioneel ontwerp.

poolhouse

Aanbouw waarin zowel keuken als poolhouse en garage verwerkt zit waardoor een intieme binnen-buitenruimte ontstaat.

indeling

Indeling van de begane grond getransformeerd naar sfeervol functioneel geheel. De garage wordt straks een woonkeuken met groot kookeiland en een groot etalageraam met zicht op de voortuin.

Ontwerp Pittig Wonen, architect Noord-Brabnt, verbouwing villa

verbouwing

De bewoners van deze woning misten de aansluiting bij hun prachtige achtertuin. Door de achterzijde te openen en de indeling te veranderen ontstond een nieuwe droomwoning.

Verbouwing jaren 30 huis, ontwerp pittig Wonen, verbouw, architect

aanbouw

Jaren 30 huis zonder zicht op de diepe achtertuin. Dankzij een aanbouw  en toevoegen van extra daglicht ontstaat een nieuwe lichte keuken en fijne tuinkamer.


Verbouwing woonboerderij, ontwerp Pittig Wonen, architect, binnehuisarchitect

buitenkeuken

Transformatie van een rommelige buitenruimte naar een sfeervolle buitenkeuken met twee open haarden. Hier wordt sindsdien geleefd, gegeten en gefeest.


Verbouwing woonboerderij, Pittig Wonen, architect, bouwen, Tilburg

woonboerderij

Ontwerp voor een woon- en leefkeuken in een oude schuur, door toevoeging van een vide ontstaat een prettige werk- en studeerplek.